Valentijn 2020
Tot rust komen in onze natuurlijke omgeving aan de boorden van de Schelde en de chefs van Eetclusief die ook dit jaar zorgen voor een culinair diner. Verwen je partner en neem hem/haar mee in de prachtige rustieke oase van romantiek en gezelligheid van De Steenovens.
VALENTIJNSMENU
Ontvangst om 18u00 (tot 18u30) met Valentijnsbubbels.
Crackers met een dip van vitello & ansjovis en een tapenade van paprika en gedroogde tomaat.
Zachte geitenkaas met krokant spek en chutney van gedroogde vijg.
KOUD VOORGERECHT
Ceviche van makreel met gepekelde venkel, crème van wasabi, sesamkoekje & cress.
WARM VOORGERECHT
Gratin van Sint-Jakobsnoot en oester, bouchot mossel, Champagnesaus, afgewerkt met gesmoord witloof en hazelnoot.
HOOFDGERECHT
Traag gegaarde varkenswangen OF parelhoen met kriekenbier.
Gekarameliseerde schorseneer, boerenkool, koolrabi.
Gepofte aardappel op zoutkorst gebakken.
DESSERTBORDJE
Pommes d’amour met framboos, madagascar vanille & wentelteefjes.
€ 85 per persoon (alle dranken inbegrepen)
€ 75 per persoon (BOB formule, zonder alcoholische dranken)